قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

۴ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کتل قهوه چیست

کتل قهوه

اگر طرفدار قهوه های دمی باشید حتما می دانید که تنها با خرید قهوه ساز های مخصوص این قهوه، نمی توانید قهوه ای خوشمزه درست کنید. و احتمالا به این موضوع زمانی پی برده اید که در خانه با انواع قهوه ساز های دمی، قهوه دم کرده اید اما قهوه شما با قهوه ای که در کافی شاپ ها می نوشید کاملا متفاوت است. این اتفاق به دو دلیل پیش می آید. یا فوت و فن درست کردن این قهوه ها را ندارید و یا تجربه اش را دارید اما ابزار لازم برای دم آوری را ندارید. ابزاری مانند کتل.

همانطور که می دانید برای آماده کردن انواع قهوه های دمی، نیاز دارید که آب جوش را بر روی پودر قهوه بریزید. وسیله ای که به کمک آن آب را به قهوه ها اضافه می کنند، کتل (kettle) نام دارد. درواقع کتل همان کتری آب معمولی است با این تفاوت که دارای یک دهانه بلند، دراز، باریک و نوک تیز است.

باریستا با استفاده از کتل، در کنار سایر لوازم قهو دمیِ بینظیری آماده میکند. کتل انواع محتلفی دارد اما به صورت کلی به دو دسته کتل برقی و کتل دستی، تقسیم می شود.

میزان آسیاب کردن قهوه بستگی به نوع دستگاه قهوه ساز دارد اما مورد دوم کاملا در اختیار ماست. و نحوه اضافه کردن آب جوش و میزان آن در طعم قهوه بسیار تاثیر گذار می باشد. اینجا است که به کتل نیاز پیدا می کنیم. برای اینکه قهوه ای عالی و دلنشین داشته باشیم، باید آب را به صورت مرحله ای و آرام آرام بر روی قهوه ها بریزیم.

source: کتل قهوه چیست

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

ست بار سرد

هر کافی شاپ معمولا دارای دو بخش است. بار گرم با عهده داری باریستا که برای خرید قهوه و نوشیدن آن و انواع نوشیدنی های گرم است. و بار سرد به سرپرستی بارتندر برای درست کردن و سِرو انواع نوشیدنی های سرد.

کثر افراد با باریستا و بار گرم به خوبی آشنا هستند اما با بارتندر و بار سرد نه. به این دلیل که اغلب کافه ها این دو قسمت را یکی کرده و همه را در بار گرم قرار داده و باریستا هم مسئول بار سرد هست. درصورتی کار چندان درستی نیست.

در هر حال چه بارتندر و چه باریستا برای درست کردن همه نوشیدنی های سرد و خنک نیاز به ابزاری دارند که به کیت (سِت) بار سرد شناخته می شود. کیت بار سرد شامل تمام ابزاری است که برای تهیه نوشیدنی های خنک به آنها نیاز است. ابزاری مانند:

شیکر: یکی از مهمترین ابزار کار بارتندری شیکر است. شیکر ظرفی است که همه مواد بر اساس رسپی نوشیدنی در آن ریخته می شود و سپس با ابزار دیگر با هم ترکیب می شوند.

جیگر: اضافه کردن میزان دقیق مواد یکی از مهمترین فاکتورهایی است که بارتندر باید به آن توجه کند. جیگر وسیله ای است خوش دست برای اندازه گیری مایعات که سایزها و اندازه های مختلف دارد.

بار اسپون: یک قاشق بلند با بدنه مارپیچ با انتهای صاف یا چنگال مانند است. از این قاشق برای اعمال گارنیش روی لیوان های سِرو نوشیدنی های خنک استفاده می‌شود.

صافی: صافی ابزاری مخصوصی است که به کمک دو فنر به شیکر وصل و از ورود پالپ به لیوان سرو جلوگیر می‌کند. صافی به شیوه ای خاص طراحی و ساخته شده است که نیازهای بارتندر را به خوبی پاسخ می‌ دهد.

مادلر: مادلر وسیله ای است شبیه به هاونگ که برای پخش کردن عطر و رایحه میوه‌ها و گیاهان در شیکر از آن استفاده می‌شود. در واقع از مادلر برای خُرد و ترکیب کردن مواد با یکدیگر استفاده می شود.

بارتندر باید از رسپی انواع نوشیدنی ‌های سرد اطلاع داشته باشد و آنها را به صورت حرفه ‌ای و تخصصی با یکدیگر ترکیب کرده و یک نوشیدنی با طعم عالی را درست کند. پس برای رسیدن به امر به ابزار بالا نیاز دارد.

source: لیست لوازم بار سرد

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

اسپرسو ساز خانگی

از زمانی که دستگاه اسپرسو ساز برای اولین بار عرضه شد تا به امروز محبوبیت زیادی پیدا کرده است. و همچنان خرید دستگاه اسپرسو ساز بعد از خرید قهوه، پرفروش ترین محصول در صنعت قهوه می باشد.

حتی در چند سال اخیر این روند رو به رشد، سرعت بیشتری هم پیدا کرده است. زیرا اسپرسو ساز هایی با قدرت فوق العاده برای مصرف خانگی به بازار عرضه شده اند. دستگاه هایی نه بزرگی اسپرسو ساز های صنعتی اما با عصاره گیری نزدیک به آنها.

مانند اسپرسو ساز دلونگی ۳۵۱ و اسپرسو ساز نوا ۱۲۸٫ این دو دستگاه از قهوه ساز های پرفروش به حساب می آیند، اما یکی قدیمی و دیگری نسبتا جدید است. حال اگر خرید دستگاه اسپرسوساز را داشته باشیم، کدام را باید انتخاب کنید؟

اسپرسو ساز ۱۲۸ از خانواده پرجمعیت برند نوا است که از نظر امکانات و توان موتور یک سروگردن از اسپرسو ساز های خانگی نوا بالاتر بوده، و در دسته اسپرسو ساز های نیمه صنعتی قرار دارد. درست کردن قهوه با اسپرسو ساز نوا ۱۲۸ بسیار راحت است زیرا دارای امکانات زیادی است.

برند دلونگی یکی از معروف ترین نام ها در دنیای قهوه ساز های می باشد که افراد بسیار معروف جهان هم چهره تبلیغاتی این برند هستند. افراد شناخته شده ای مانند برد پیت.

بنابراین طبیعتا برند دلونگی با این همه محبوبیت و فروش بالا، هر ساله دستگاه های جدیدی را برای دوست دارانش عرضه می کند. دلونگی ۳۵۱ از جمله اسپرسوساز های این شرکت است که در مقایسه با دیگر دستگاه های هم رده با خودش جدید می باشد. و امکانات زیر را دارد.

این دو دستگاه تفاوت های بیشتری دارند تا تشابه. ظاهر بسیار متفاوت اولین موردی است که به آن اشاره می کنیم. همچنین اسپرسو ساز دلونگی ۳۵۱ دارای ۳ رنگ متفاوت است درحالی که نوا تنها ۱ رنگ دارد.

مهمترین تفاوت بعدی این است که نوا ۱۲۸ دارای نمایشگر زمان و فشار است اما دلونگی ۳۵۱ فاقد نمایشگر می باشد. همچنین با نوا ۱۲۸ می توان زمان عصاره گیری و آب جوش را تنظیم کرد، اما دلونگی به صورت خودکار این کار را انجام می دهد. 

علاوه بر همه این موارد نوا ۱۲۸ دارای ۲ نازل بخار و آب جوش می باشد اما دکمه اسپرسو تک و دوبل جداگانه ندارد. 

source: دلونگی ۳۵۱ یا نوا ۱۲۸ را بخرم؟

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

قهوه ساز مسافرتی

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد عاشق قهوه دارند تهیه کردن و خرید قهوه است. به خصوص اگر به مکانی سفر کنند که دسترسی به قهوه فروشی ها و خرید قهوه بسیار سخت باشد. مثلا سفر در طبیعت، … . یا افرادی که قهوه ای که در بیرون آماده می شود را دوست ندارند و ترجیح می دهند خودشان با قهوه ساز مسافرتی قهوه ی خود را آماده کنند.

پس این مشکل را چگونه باید حل کرد؟ یعنی باید همه جا دستگاه های قهوه ساز بزرگ، سنگین و جاگیر را به همراه خودشان ببرند؟ پاسخ خیر است. بلکه با خرید قهوه ساز هایی که مناسب برای این گونه سفرها هستند، می توان به راحتی این مشکل را از بین برد.

شرکت های زیادی اقدام به تولید قهوه سازی مسافرتی کرده اند که قابل حمل بوده و می توان آنها را به سفر یا حتی محل کار هم برد. اما همه آنها کیفیت و کارایی لازم را ندارند.

بهترین قهوه ساز هایی که می توانند در سفر کارایی بسیار زیادی داشته باشند، بدون کمترین زحمتی عبارتند از: مینی پرسو (یا اسپرسو ساز همراه)، نانو پرسو، ایروپرس، موکاپات، جزوه، فرنچ پرس، … .

همانطور که گفتیم برای داشتن قهوه در سفر به قهوه ساز، پودر قهوه و آب جوش نیاز دارد. در بالا انواع قهوه ساز ها را معرفی کردیم. اما حالا دو مورد دیگر.

برای هر دستگاه قهوه سازی، باید قهوه را مناسب با آن دستگاه آسیاب کرد. اما قهوه چه درشت آسیاب شود و چه ریز، کمترین وزن را خواهد داشت و به راحتی در ظرف و کیفی قرار می گیرد. اما آب جوش.

source: چگونه در سفر قهوه درست کنیم؟

  • کورش نیکزاد