قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

۳ مطلب در آبان ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع قهوه ساز

ویژگی هایی که روش پرس طور را متفاوت می سازند عبارتند از: قهوه را با درجه درشت آسیاب قهوه آسیا کنید، تقریبا ۵-۴ دقیقه طول میکشد تا قهوه دم آوری شود، تعداد فنجان قهوه ای که تهیه می کند از ۱ تا ۸ فنجان می باشد، به راحتی تمیز می شود و قابل حمل است، به ویژه مدل های حرارتی ضد زنگ، بدون نیاز به فیلتر کاغذی و هزینه های مربوط به آنها. روش فرنچ پرس، که در سال ۱۹۲۹ ابداع شد، به طور گسترده ای به عنوان بهترین ساده ترین و سازگارترین روش برای دم کردن قهوه در نظر گرفته می شود. برخی از افراد معتقدند که قهوه ساز فرنچ پرس طعم های برتر را نسبت روش های دیگر استخراج می کند. 
به این صورت که در یک طرف استوانه ای شکل، قهوه آسیاب شده را می ریزیم. ویژگی های قهوه ساز سایفون با روش خلا هوا شامل: درجه آسیاب کردن دانه های قهوه با این روش،  درشتی متوسط است، تقریبا زمان دم کردن ۶ دقیقه می باشد، ۱ تا ۵ فنجان قهوه آماده می کند، تمیز کردن آن سخت است، ظریف  است و نگهداری سختی دارد، بنابراین قابل حمل نیست. سایفون یک قهوه ساز فانتزی و پر زرق و برق است با روشی بسیار شگفت انگیز و خاص برای درست کردن قهوه. این قهوه ساز در دهه ۱۸۴۰ در آلمان اختراع شد. 
روش کار با قهوه ساز سایفون اینگونه است که پودر قهوه در ظرف بالایی ریخته می شود. سپس با افزایش دما و فشار بخار آب داغ، آب جوش وارد مخزن پودر قهوه می شود تا قهوه را غوطه ور کند. هنگامی که حرارت از بین می رود، نیروی جاذبه عصاره قهوه را از طریق یک فیلتر قهوه به داخل ظرف پایینی فشار می دهد. و به این صورت قهوه آماده می شود. یکی از قدیمی‌ترین، ساده‌ترین، سریع‌ترین و ارزان‌ ترین روش ‌های دم کردن قهوه، روش قطره‌ای با استفاده از قهوه ساز های تقریبا مخروطی شکل و فیلتر قهوه است. 
به این صورت که آب داغ به طور یکنواخت روی تفاله قهوه در یک فیلتر کاغذی ریخته می شود. سپس با نیروی جاذبه، قهوه دم آوری شده و به آرامی در ظرف مخصوص می ریزد. این قهوه ساز های مخروطی شکل از پلاستیک، شیشه، فولاد ضد زنگ یا سرامیک ساخته شده اند. شکل مخروط و فیلترهای آنها بر طعم قهوه تأثیر می گذارد. قهوه ساز های معروف روش چکه ای عبارتند از: Melitta، Kalita Wave و Bee House، قهوه ساز V60.
کمکس یک قهوه ساز شیشه ای با طراحی زیبا و شیک است که در سال ۱۹۴۱ توسط پیتر شلمبوم اختراع شد. در این روش از یک فیلتر کاغذی مخصوص کمکس استفاده می شود که ۲۰-۳۰٪ سنگین تر از سایر فیلترهای قهوه می باشد. روش پوراور هم مانند چکه ای می باشد؛ با این تفاوت که ضخامت بیشتر و نوع بافت فیلتر قهوه کمکس، طعم متفاوت تری از قهوه را ایجاد می کند. براساس آزمایش های صورت گرفته، نکته پذیرفته شدهِ جهانی وجود دارد که روش های دم آوری دستی قهوه، امکان کنترل کیفیت بهتر و تجربه برتر قهوه را فراهم می کند. 
source: انواع قهوه ساز دمی خانگی

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

ایروپرس

جف میگوید “در سال های اول، رقبای جدی تر سعی میکردند با همان نسبت ۱:۱۶ دمای آب ۹۰ درجه سانتیگراد و زمان دو دقیقه با کتل کار خود را پیش ببرند. نتیجه ی آن هم فنجان خوبی از قهوه بود. اما قهوه ی حاصل کمی تلخ و خشک بود. من به این نکته پی بردم که طعم تلخ آن ناشی از دمای بالای آن است و در دستورالعمل خود دمای آب را پایین آوردم و به ۸۶ درجه سانتیگراد رساندم”.
و امروزه شرکت کنندگانی وجود دارند که با آبی با دمای ۷۵ تا ۷۹ درجه سانتیگراد به دم آوری قهوه می پردازند. جالب اینجاست که مارتین زمانی که در رقابت های سال ۲۰۱۴ در مقام دوم ایستاد، از ۸۰ گرم آب با دمای ۳۵ درجه و ۱۳۵ گرم آب در دمای ۹۲ درجه استفاده کرده بود. علاوه بر این مارتین میگوید که امروز فیلتراسیون آب برای قهوه ساز ایروپرس بیشتر مورد بحث قرار میگیرد و سطحی کاملا متفاوت دارد.
پالینا از یک رفرکتومتر برای اندازه گیری سطح عصاره گیری خود استفاده کرد. اما عصاره گیری چیست؟ و چگونه بر طعم قهوه اثرگذار است؟ عصاره گیری فرآیندی است که از طریق آن عطر و طعم قهوه برجسته می شود. با این حال همه ترکیب ها در یک زمان و یا نرخ مشخصی از عصاره گیری خود را نشان نمی دهند.
شما میتوانید، اسیدهای میوه ای، سپس شیرینی و تعادل، و در نهایت تلخی را عصاره گیری نمایید. این بدان معناست که با عصاره گیری میتوان طعم قهوه را تحت کنترل خود درآورد. پالینا میگوید “آنچه دستورالعمل دم آوری من را متمایز ساخته است استفاده از رفرکتومتر است، وسیله ای که سال های پیش در اختیار نبود.” او میگوید با استفاده از این ابزار توانسته است بهترین تعادل در اسیدیتی، شیرینی و بادی را به دست آورد.
source: دم کردن قهوه با ایروپرس

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

پیچر

در زمان کار با پیچر این کار های را انجام ندهید! تکنیک نازل بخار سازگار. تسلط بر نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز برای دستیابی به فوم کامل بسیار مهم است. نازل را درست در زیر سطح شیر با زاویه کمی فرو کنید تا حالتی گرداب طور ایجاد کنید. از فرو رفتن بیش از حد نازل در عمق شیر یا قرار دادن در بالای سطح شیر خودداری کنید. زیرا این کار می تواند منجر به ایجاد حباب های بزرگ یا پاشیده شدن آن شود. اگر صدای خش خش محکم، تف کردن، مانند ایجاد صدای “تس” با زبان و دندان خود را می شنوید، این نقطه درست است. پس نازل را ثابت نگه دارید تا حجم شیر شما دو برابر شود و به دمای مطلوب برسد.
دمای شیر شما می تواند تاثیر مستقیمی بر میزان پایدار بودن فوم و کف شیر در فنجان نهایی قهوه را داشته باشد. ممکن است استفاده از شیر بسیار سرد وسوسه انگیز باشد، اما فوم دار کردن شیر سرد بیشتر طول می کشد و ممکن است به قوام دلخواه نرسد، برعکس این قضیه هم صدق می کند. شیر با دمای بالا هم خیلی زود غلظت شیر را افزایش می دهد که منجر به سوختن شیر می شود. 
بهترین دما برای شیر در حدود ۴۰ تا ۴۵ درجه فارنهایت (۴ تا ۷ درجه سانتیگراد) می باشد که دقیقا زیر دمای اتاق است. این کار به ایجاد فوم ابریشمی و ایده آل بدون سوختن بیش از حد شیر کمک می کند. اگر رسیدن به دمای ایده آل برایتان مشکل است از پیچر های ترمودار استفاده کنید. پر کردن بیش از حد پیچر. وقتی نوبت به کف کردن شیر می رسد. پر کردن بیش از حد پیچر، کنترل فرآیند فوم دار کردن شیر را دشوار می کند و می تواند منجر به ایجاد فوم ناهموار شود. 
برای بهترین نتیجه، پیچر خود را بیش از نصف پر نکنید و اطمینان حاصل کنید که هنگام کف کردن شیر، فضای کافی برای انبساط شیر وجود داشته باشد. به یاد داشته باشید، در صورت نیاز، همیشه می توانید شیر بیشتری بریزید، اما نمی توانید پیچر بیش از حد پر شده را خالی کنید! انتخاب شیر اشتباه! ممکن است فکر کنید که همه شیرها برای فوم دار کردن شیر مناسب هستند، اما اینطور نیست. محتوای چربی بیشتر می تواند فوم و کف غنی تر و خامه ای ایجاد کند، اما این به این معنا نیست که نباید از شیر کم چرب استفاده کرد. 
شیر کم چرب و بدون چربی معمولا کف پایدارتری تولید می کند اما طبیعتا قهوه لاته با شیر پرچرب طعم بهتری خواهد داشت. همچنین برخی از شیرهای جایگزین محبوب مانند شیرهای گیاهی را نیز می توان فوم دار کرد اما ممکن است به ظرافت و دقت بیشتری نیاز داشته باشند. پس بهتر است در ابتدا با شیر های پرچرب یا شیر هایی که مخصوص استفاده باریستا می باشد، شروع کنید.
source: نحوه استفاده از پیچر حرفه ای

  • کورش نیکزاد