قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

۵ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خرید مادلر بار سرد

مادلر 

برای درست کردن یک نوشیدنی عالی و خوشمزه با مادلر، مراحل زیر را طی کنید. مواد مورد نیاز خود را در کف یک شیکر یا مخلوط کن بریزید. برخی از کوکتل ها یا نوشیدنی ها مستقیما در لیوان سرو مخلوط می شوند (نوع ظرف بستگی به نوع نوشیدنی دارد). مادلر را در کف دست خود بگیرید. به آرامی به سمت پایین فشار دهید و هم زمان آن را کمی بچرخانید. 
این حرکت را رها کرده و مجددا ادامه دهید تا مواد به اندازه کافی عصاره مواد از آنها خارج شده و با به میزان مناسب با یکدیگر مخلوط شوند (تقریبا حدود چهار تا شش بار). سایر مواد نوشیدنی (از جمله یخ، در صورت نیاز) را اضافه کنید و ادامه رسپی را برای تکان دادن یا هم زدن و اتمام مخلوط کردن نوشیدنی دنبال کنید.
مادلر های با مدل های بسیار متنوعی در بازار وجود دارند اما به طور کلی دارای ۳ جنس مختلف می باشند: چوبی، پلاستیکی و فولاد ضد زنگ، و یا ترکیبی از ۲ جنس. مادلرهای چوبی انتخاب کلاسیک و محبوب تری هستند. مزیت های این مدل که توسط بارمن ها ترجیح داده می شوند این است که: بادوام هستند، استفاده بسیار راحتی دارند، و برای استفاده در تمامی مشاغل مناسبند. اما می تواند لک شود پس باید به سرعت شسته شود، مخصوصا اگر از توت ها، میوه ها و گیاهانی که می توانند چوب را لکه دار کنند استفاده می کنید. 
اگر بخواهیم به مزایای استفاده از مادلر اشاره کنیم باید به این موارد اشاره کنیم: دارای ابعاد کوچک و وزن سبکی می باشد. کمترین فضا را در آشپزخانه یا بر روی تمپر مت به خود اختصاص می دهد. عدم نیاز به برق و یا بطری. شستشوی بسیار راحت. دوام بسیار بالا. از مادلر برای تهیه انواع نوشیدنی های سرد و خنک می توان استفاده کرد. نوشیدنی هایی مانند: موهیتو، کایپیرینیا، انواع اسموتی، لیموناد، انواع شربت ها، نوشیدنی هایی با آب گازدار، انواع کوکتل میوه ها و غیره.
source: خرید مادلر بار سرد

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

https://qahveh.com/wp-content/uploads/2023/08/%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1.jpg

استفاده از سبد پورتافیلتر تحت فشار آسانتر است. می تواند به پوشاندن تناقضات در مراحل پیش از عصاره گیری کمک کند. زیرا دیواره دوم سبد پرتافیلتر می تواند فشار کافی ایجاد کند تا اندازه ضعیف آسیاب، دوز نادرست و یا تمپینگ ناکافی را جبران کند. در این سبدها آب برای مدت طولانی تری با قهوه در تماس است، بنابراین قوام آن، درمقایسه با سبد معمولی چندان مهم نیست.
از طرف دیگر، استفاده از بسکت بدون فشار دشوارتر است. منظورم از دشوار، یعنی به دقت بیشتری نیاز است و کمتر بخشنده است. برای یک اسپرسوی خوب به اندازه دقیق آسیاب و یک تمپینگ بی نقص نیاز دارید. سبد تحت فشار به دلیل هوادهی اضافی بین دو دیواره،کرمای بیشتری ایجاد می کند. با این حال، ممکن است آسیاب نامناسب استخراج را محدود کند که منجر به ایجاد طعم ضعیف تر می شود. بنابراین سبد بدون فشار طعم اسپرسو بهتری تولید میکند.
سبد قهوه معمولا از فلز ساخته می شود. و در حالی که آب جوش تحت فشار از آن عبور می کند، تفاله های قهوه را در خود نگه می دارد. قسمت پایین بسکت دارای یک یا چند سوراخ است که قهوه استخراج شده از آن خارج می شود. حتما می‌ دانید آسیاب قهوه و دانه‌ های قهوه تازه از مهم‌ترین موارد برای درست کردن قهوه اسپرسو بینظیر هستند. اما، سبد های پرتافیلتر هم نیز بسیار مهم می باشند. در واقع، این سبدها مقدار زیادی از طعم و قهوه را که می توانید استفاده کنید، تعیین می کند. به همین دلیل است اطلاع از تفاوت این دو سبد بسیار مهم می باشد.
یک سبد تحت فشار: دارای دو دیواره یا لایه می باشد (دیواره داخلی با سوراخ های زیاد و دیواره خارجی با یک سوراخ) که این دو لایه به یکدیگر پرس شدند. فضای بین دو دیوار باعث ایجاد فشار در داخل سبد می شود، بنابراین یک استخراج ثابت وجود دارد (در واقع دیوار دوم در سبدهای تحت فشار باعث فشار ایجاد می شود). فشار اضافی می تواند اشتباهات در اندازه آسیاب یا فشار ضعیف در دستگاه اسپرسو ساز را جبران کند. بهترین استفاده برای درجه های کمی درشت تر و افراد مبتدی.
سبد بدون فشار: فقط یک دیوار دارد که سوراخ های زیادی دارد. به جای فشار به دیواره داخلی سبد به کیک قهوه، برای استخراج یکنواخت فشار ایجاد می کند. از آنجایی که فقط تفاله قهوه باعث ایجاد فشار می شود، تهیه اسپرسوی خوب نیاز به آماده سازی خوب دارد. یک منحنی یادگیری وجود دارد. کنترل استخراج بهتر می باشد.
source: قیمت بسکت پرتافیلتر

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

اسپرسوساز

عملکرد دستگاه اسپرسو ساز صنعتی نکته ای است که باید به آن توجه کنید. اسپرسو ساز های صنعتی به سه نوعِ، دستی، نیمه اتومات و تمام اتومات (خودکار) دسته بندی می شوند. اگر یک کافه کوچک دارید و تعداد مشتری هایتان به نسبت کم است، یک دستگاه اسپرسو ساز نیمه صنعتی (نیمه اتومات) یا دستی گزینه خوبی است. اما اگر مشتری هایتان زیاد است که باید دستگا تمام اتوماتیک خریداری کنید. موضوع بعدی قیمت دستگاه ها را باید مورد بررسی قرار دهید.

با اینکه اسپرسو ساز های صنعتی قیمت بالایی دارند اما با بررسی زیاد و گرفتن مشاوره می توانید بهترین دستگاه را متناسب با بودجه تان خریداری کنید. در زمان خرید اسپرسو ساز نیمه صنعتی این سوالات را در نظر بگیرید! منوی خود را برنامه کنید. حتما قیمت خود را مشخص کنید. براساس پیش بینی میزان رشد کسب و کارتان تصمیم بگیرید. حجم مشتریان را مشخص کنید.کیفیت نوشیدنی چقدر مهم است؟ امکانات دیگر دستگاه چیست؟ نحوه تمیز کردن و تعمیر دستگاه به چه صورت است؟

یکی از هیجان انگیز ترین قسمت های افتتاح یک کافی شاپ، انتخاب و خرید تجهیزات، به خصوص اسپرسو ساز صنعتی یا تجاری و همینطور آسیاب قهوه است. زیرا شما برای ارئه قهوه با طعم شگفت انگیز به مشتریان خود، به تمام اقلام و تجهیزات نیاز دارید. درنتیجه باید در انتخاب هریک از این تجهیزات دقت زیادی داشته باشید.

اولین قدم این است که تعداد نوشیدنی ها را در روز (و مهمتر از آن در ساعت!) تخمین بزنید. برای مثال ممکن است شما نیاز داشته باشید ۲۰۰ شات اسپرسو را در ۱ ساعت بزنید. پس دستگاه شما باید این قابلیت را داشته باشد تا در سرویس دهی به مشتری دچار مشکل نشوید.

مورد بعدی تعیین تعداد هدگروپ دستگاه اسپرسو ساز تجاری می باشد. زیرا هر چه تعداد گروپ دستگاه اسپرسو ساز بیشتر باشد، نوشیدنی‌های بیشتری را می توان در ساعت و به طور همزمان درست کرد. طبق نظرسنجی های انجام شده، حدود ۶% از کافی شاپ ها از دستگاه اسپرسوساز تک گروپ، حدود ۶۸% از دستگاه ۲ گروپ، حدود ۲۴% از دستگاه های ۳ گروپ و حدود ۲% از دستگاه های بیشتر از ۴ هدگروپ استفاده می کنند.

source: بهترین دستگاه اسپرسو ساز صنعتی

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

 

عملکرد دستگاه اسپرسو ساز صنعتی نکته ای است که باید به آن توجه کنید. اسپرسو ساز های صنعتی به سه نوعِ، دستی، نیمه اتومات و تمام اتومات (خودکار) دسته بندی می شوند. اگر یک کافه کوچک دارید و تعداد مشتری هایتان به نسبت کم است، یک دستگاه اسپرسو ساز نیمه صنعتی (نیمه اتومات) یا دستی گزینه خوبی است. اما اگر مشتری هایتان زیاد است که باید دستگا تمام اتوماتیک خریداری کنید. موضوع بعدی قیمت دستگاه ها را باید مورد بررسی قرار دهید.

با اینکه اسپرسو ساز های صنعتی قیمت بالایی دارند اما با بررسی زیاد و گرفتن مشاوره می توانید بهترین دستگاه را متناسب با بودجه تان خریداری کنید. در زمان خرید اسپرسو ساز نیمه صنعتی این سوالات را در نظر بگیرید! منوی خود را برنامه کنید. حتما قیمت خود را مشخص کنید. براساس پیش بینی میزان رشد کسب و کارتان تصمیم بگیرید. حجم مشتریان را مشخص کنید.کیفیت نوشیدنی چقدر مهم است؟ امکانات دیگر دستگاه چیست؟ نحوه تمیز کردن و تعمیر دستگاه به چه صورت است؟

یکی از هیجان انگیز ترین قسمت های افتتاح یک کافی شاپ، انتخاب و خرید تجهیزات، به خصوص اسپرسو ساز صنعتی یا تجاری و همینطور آسیاب قهوه است. زیرا شما برای ارئه قهوه با طعم شگفت انگیز به مشتریان خود، به تمام اقلام و تجهیزات نیاز دارید. درنتیجه باید در انتخاب هریک از این تجهیزات دقت زیادی داشته باشید.

اولین قدم این است که تعداد نوشیدنی ها را در روز (و مهمتر از آن در ساعت!) تخمین بزنید. برای مثال ممکن است شما نیاز داشته باشید ۲۰۰ شات اسپرسو را در ۱ ساعت بزنید. پس دستگاه شما باید این قابلیت را داشته باشد تا در سرویس دهی به مشتری دچار مشکل نشوید.

مورد بعدی تعیین تعداد هدگروپ دستگاه اسپرسو ساز تجاری می باشد. زیرا هر چه تعداد گروپ دستگاه اسپرسو ساز بیشتر باشد، نوشیدنی‌های بیشتری را می توان در ساعت و به طور همزمان درست کرد. طبق نظرسنجی های انجام شده، حدود ۶% از کافی شاپ ها از دستگاه اسپرسوساز تک گروپ، حدود ۶۸% از دستگاه ۲ گروپ، حدود ۲۴% از دستگاه های ۳ گروپ و حدود ۲% از دستگاه های بیشتر از ۴ هدگروپ استفاده می کنند.

source: بهترین دستگاه اسپرسو ساز صنعتی

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

ایروپرس

روش های درست کردن قهوه با این قهوه ساز بسیار زیاد می باشد. از ریز تا درشت آسیاب کردن دانه های قهوه تا حجم آب و قهوه. اما برای انجام تمام این روش ها به یک ترازوی دیجیتالی نیاز دارید. زیرا حتما باید حجم آب و میزان قهوه را اندازه گیری کنید. یکی از بهترین کارهای برای شروع یک روز پر انرژی درست کردن قهوه با قهوه ساز ایروپرس است. فقط چند دقیقه تصور کنید که صبح درحال آماده کردن قهوه ای هستید بسیار خوشمزه. قهوه ای که عطر آن کل فضای خانه یا محل کار را پر کرده و به راحتی هم آماده می شود.
علاوه بر این قهوه ساز ایروپرس قابل حمل و سبک است و می توانید آن را به راحتی در کیف دستی خود قرار داد و به هرکجا که بخواهید، آن را همراه خود ببرید. قهوه ساز ایروپرس از محبوبیت بسیار زیادی در دنیا برخوردار است. در حدی که سالانه مسابقاتی با عنوان مسابقات قهرمانی ایروپرس برگذار می شود و صدها باریستا در آن به رقابت می پردازند. 
زیرا قهوه ای که با ایروپرس تهیه می شود، قهوه ای قوی، شفاف و غنی می باشد. این قهوه ساز از دو پیستون یا سیلندر و یک نگهدارنده فیلتر تشکیل شده است. جالب است بدانید این کافی میکر دستی مخزنی برای قهوه ندارد و مستقیم بر روی فنجان قهوه قرار می گیرد.
source: ایروپرس یک قهوه ساز خانگی

  • کورش نیکزاد