قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

  • ۰
  • ۰

تفاوت کاپوچینو و لاته

تفاوت قهوه کاپوچینو و لاته

اسپرسو پرطرفدارترین نوشیدنی در بین نوشیدنی های قهوه می باشد. به دلیل همین محبوبیت، نوشیدنی های جدیدی وارد دنیای قهوه می شوند که بر پایه اسپرسو هستند. سه قهوه محبوب کاپوچینو، لاته و … از این دست می باشند. یعنی شما با خرید دستگاه اسپرسو ساز می توانید تمام این قهوه را آماده کنید.

با ما همراه باشید تا تفاوت دو قهوه لته و کاپوچینو را بیان کرده و با طرز تهیه آنها در خانه آشنا شوید. در اینجا لازم است یک نکته را بیان کنم و آن این است که بهتر است قبل از آماده کردن هر نوع قهوه، دانه قهوه را به جای اینکه آسیاب شده بخرید، خودتان آن را آسیاب کنید.

طرز تهیه کاپوچینو

در اولین قدم دانه قهوه را با درجه نرم آسیاب می کنیم و سپس با دستگاه اسپرسو ساز، قهوه اسپرسو را آماده می کنیم. بعد از درست کردن اسپرسو، شیر کمی را به داخل پیچر ریخته و پیچر را زیر نازل بخار اسپرسو ساز قرار می دهیم. زیرا شیری که برای کاپوچینو و لاته استفاده می کنیم، شیر معمولی نیست، بلکه شیری است که یک حالتی از خامه یا کرم دارد.

برای رسیدن به این حالت از شیر، نازل بخار اسپرسوساز را تا حد ممکن به داخل پیچر شیر میبریم تا شیر به حالتی مانند جوشیدن تبدیل شود و شروع به بالا آمدن کند.

بعد از اینکه شیر تقریبا به نصف یا نصف بیشتری از پیچر رسید، پیچر را پایین آورده تا به سر نازل بخار نزدیک شود. در این زمان میبینید که بر روی شیر، کف تولید می شود. پیچر را تا زمانی زیر نازل بخار می گیریم که کف شیر به سر پیچر برسد. اگر زمان زیادی پیچر را زیر نازل بگیریم، شیر از آن سر ریز می شود.

بعد از اینکه پیچر را به طور کامل از زیر نازل بخار خارج کردیم، فنجان اسپرسو را به صورت کج در دست می گیریم و شروع می کنیم به اضافه کردن شیر به داخل آن. وقتی شیر، کامل به اسپرسو اضافه شد، فنجان را صاف در دست می گیریم و کف شیر را بر روی قهوه می ریزیم.

طرز تهیه لاته

برای تهیه ی لاته هم، دانه قهوه را با درجه نرم آسیاب کرده و شروع می کنیم به درست کردن اسپرسو. تفاوت آماده کردن لاته با کاپوچینو از زمانی شروع می شود که می خواهیم پیچر را زیر نازل بخار آب اسپرسوساز قرار دهیم.

source: تفاوت کاپوچینو و لاته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی