قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

  • ۰
  • ۰

خرید اسپرسو ساز

بسیاری از افراد بعد از خرید قهوه اسپرسو و نوشیدن آن شکایت می کنند، که چرا قهوه آنها تلخی زیادی داشت. یا حتی افرادی که دارای دستگاه اسپرسوساز هستند و خودشان قهوه آماده می کنند، از تلخ شدن بیش از حد قهوه شان تعجب می کنند.

در پاسخ به این افراد باید بگوییم که تلخ شدن قهوه اسپرسو به عوامل متعددی بستگی دارد. که رعایت نکردن آنها در طعم نهایی قهوه تاثیر بسزایی دارد. این عوامل عبارتند از:

میزان رست قهوه

همانطور که می دانید دانه های قهوه را با درجه های متفاوتی برشته می کنند. طبیعتا هرچقدر میزان رست دانه های قهوه بیشتر باشد، قهوه به سوخته شدن نزدیک می شود. و قهوه که سوخته شده و از بین رفته باشد، باعث ایجاد تلخی در قهوه می شود. مانند قهوه هایی که با درجه دارک رست شده اند.

میزان آسیاب قهوه

قهوه ساز های بسیار متنوعی در بازار موجود می باشد که هرکدام سازوکار مخصوص به خود را دارند. یکی از این سازوکارها، میزان آسیاب کردن دانه های قهوه می باشد.

برای دستگاه های اسپرسوساز باید دانه های قهوه را با درجه ریز آسیاب کرد. اما در زمان خرید اسپرسو ساز و پودر قهوه فراموش نکنید که خودِ دستگاه های اسپرسو ساز به ۳ دسته تقسیم می شوند.

درنتیجه میزان آسیاب قهوه برای هرکدام از این دسته ها متفاوت می باشد. فارغ از نوع مدل اسپرسوساز، معمولا درجه آسیاب قهوه برای دستگاه های اسپرسوساز صنعتی ریزتر از اسپرسوساز های خانگی می باشد.

میزان تمپینگ قهوه

یکی از ضروری ترین کارهایی که باید قبل از قرار دادن پرتافیلتر به هدگروپ اسپرسوساز انجام داد، تمپ کردن قهوه است. فشرده سازی صحیح و اصولی قهوه باعث می شود آب جوش بصورت یکنواخت بر روی قهوه ها وارد شود.

کثیف بودن دستگاه

بعد از هربار استفاده از اسپرسوساز کمی از پودر قهوه در قسمت هدگروپ دستگاه باقی می ماند. با تمیز نکردن دستگاه این پودهای قهوه انباشته شده و در استفاده مکرر بر روی طعم قهوه تاثیر می گذارد.

source: علت سوختن قهوه اسپرسو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی