قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

  • ۰
  • ۰

خرید تمپر

اگر علاقه مند به قهوه اسپرسو باشید حتما می دانید که این قهوه خوشمزه تنها با خرید اسپرسو ساز و روشن کردن دکمه power آن درست نمی شود. هرچند که اسپرسو طی مراحلی که در دستگاه اسپرسوساز اتفاق می افتد، آماده می شود؛ اما برای درست کردن این قهوه خوشمزه نیاز به وسایل و مراحل دیگری هم نیز می باشد.

ابزاری مانند تمپر و مرحله ای به نام تمپینیگ قهوه از جمله کارهایی می باشد که باید حتما انجام شود. تمپر قهوه (coffee tamper) وسیله‌ ای کار‌آمد و مهم برای باریستا و به جهت آماده کردن یک فنجان قهوه اسپرسو با کرمای مناسب و خوش طعم است. در حقیقت بدون تمپر، قهوه ای بسیار بی کیفیت خواهید داشت. چرا؟

زیرا باید پودر قهوه داخل پرتافیلتر فشرده شده و به قرص قهوه تبدیل شود. از آن جایی که قهوه اسپرسو در این دستگاه قهوه ساز برقی با عبور پرفشار آبِ تقریبا جوش به دست می آید، اگر پودر قهوه به قرص قهوه تبدیل نشود، به محض ورود آب با فشار زیاد به داخل پرتافیلتر، پودر قهوه به خارج از پرتافیلتر پرتاب می شود.

که علاوه بر درست نشدن قهوه، محیط اطراف پرتافیلتر بسیار کثیف می شود. از این گذشته و دلیل مهم بعدی، این است که بدون تمپ کردن قهوه، اسپرسویی خواهید داشت بسیار بی کیفیت.

زیرا زمانی که پودر قهوه داخل پرتافیلتر فشرده نشود، آب از قسمتی که فشرده نشده به راحتی عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه از آن خارج نمی شود، درنتیجه قهوه ای رقیق و آبکی خواهید داشت.

source: تمپر قهوه چیست؟

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی