قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش قهوه , اسپرسو ساز , خرید تجهیزات کافی شاپ , انواع بلندر , قهوه ساز , دانه قهوه , لوازم آشپزخانه فروشگاه قهوه دات کام

قهوه دات کام

فروش بهترین قهوه ها , فروش انواع اسپرسو ساز خانگی در قهوه دات کام , خرید ارزان تجهیزات کافی شاپ , فروش اینترنتی انواع بلندر , پر طرفدار ترین قهوه ساز ها , تجربه خوشمزه ترین دانه های قهوه در فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام
بی نظیرترین قهوه ها با اسپرسو ساز های صنعتی در فروشگاه قهوه دات کام , خرید اینترنی متنوع ترین فرانسه ساز ها در فروشگاه ما , تجربه به یاد ماندنی مزه قهوه با خرید انلاین اسپرسو ساز های صنعتی قهوه دات کام , لوازم آشپرخانه فروشگاه قهوه دات کام شامل با کیفیت ترین وافل ساز ها، اسنک و ساندویچ ساز، کف زن و خامه سازه ها است , بهترین خرید اینترنتی لوازم باریستا
ارزان ترین قیمت انواع قهوه ساز فروشگاه , طعم خاص قهوه با انواع متفاوت قهوه ساز ها , نرم ترین دانه های قهوه با آسیاب قهوه های قهوه دات کام

  • ۰
  • ۰

https://qahveh.com/wp-content/uploads/2023/08/%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1.jpg

استفاده از سبد پورتافیلتر تحت فشار آسانتر است. می تواند به پوشاندن تناقضات در مراحل پیش از عصاره گیری کمک کند. زیرا دیواره دوم سبد پرتافیلتر می تواند فشار کافی ایجاد کند تا اندازه ضعیف آسیاب، دوز نادرست و یا تمپینگ ناکافی را جبران کند. در این سبدها آب برای مدت طولانی تری با قهوه در تماس است، بنابراین قوام آن، درمقایسه با سبد معمولی چندان مهم نیست.
از طرف دیگر، استفاده از بسکت بدون فشار دشوارتر است. منظورم از دشوار، یعنی به دقت بیشتری نیاز است و کمتر بخشنده است. برای یک اسپرسوی خوب به اندازه دقیق آسیاب و یک تمپینگ بی نقص نیاز دارید. سبد تحت فشار به دلیل هوادهی اضافی بین دو دیواره،کرمای بیشتری ایجاد می کند. با این حال، ممکن است آسیاب نامناسب استخراج را محدود کند که منجر به ایجاد طعم ضعیف تر می شود. بنابراین سبد بدون فشار طعم اسپرسو بهتری تولید میکند.
سبد قهوه معمولا از فلز ساخته می شود. و در حالی که آب جوش تحت فشار از آن عبور می کند، تفاله های قهوه را در خود نگه می دارد. قسمت پایین بسکت دارای یک یا چند سوراخ است که قهوه استخراج شده از آن خارج می شود. حتما می‌ دانید آسیاب قهوه و دانه‌ های قهوه تازه از مهم‌ترین موارد برای درست کردن قهوه اسپرسو بینظیر هستند. اما، سبد های پرتافیلتر هم نیز بسیار مهم می باشند. در واقع، این سبدها مقدار زیادی از طعم و قهوه را که می توانید استفاده کنید، تعیین می کند. به همین دلیل است اطلاع از تفاوت این دو سبد بسیار مهم می باشد.
یک سبد تحت فشار: دارای دو دیواره یا لایه می باشد (دیواره داخلی با سوراخ های زیاد و دیواره خارجی با یک سوراخ) که این دو لایه به یکدیگر پرس شدند. فضای بین دو دیوار باعث ایجاد فشار در داخل سبد می شود، بنابراین یک استخراج ثابت وجود دارد (در واقع دیوار دوم در سبدهای تحت فشار باعث فشار ایجاد می شود). فشار اضافی می تواند اشتباهات در اندازه آسیاب یا فشار ضعیف در دستگاه اسپرسو ساز را جبران کند. بهترین استفاده برای درجه های کمی درشت تر و افراد مبتدی.
سبد بدون فشار: فقط یک دیوار دارد که سوراخ های زیادی دارد. به جای فشار به دیواره داخلی سبد به کیک قهوه، برای استخراج یکنواخت فشار ایجاد می کند. از آنجایی که فقط تفاله قهوه باعث ایجاد فشار می شود، تهیه اسپرسوی خوب نیاز به آماده سازی خوب دارد. یک منحنی یادگیری وجود دارد. کنترل استخراج بهتر می باشد.
source: قیمت بسکت پرتافیلتر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی